Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@00:33:06 GMT

ربات برف‌روب هم از راه رسید

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۸۱۱۲۱

ربات برف‌روب هم از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، ربات برف‌روب اسنوبات اس ۱ که با باتری کار می‌کند، به طور خودکار مسیرهای پربرف را شناسایی و پاکسازی می‌کند و البته فعلاً در دومین مرحله بررسی آزمایشی قرار دارد.

این ربات با موفقیت برای برف‌روبی پارکینگ‌های بزرگ سرباز مورد استفاده قرار گرفته و برای این کار نیازی به مداخله افراد نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران برای استفاده از این ربات باید باند رادیویی آن را تنظیم کنند و سپس با استفاده از تعدادی چراغ محوطه مورد نظر خود برای برف‌روبی را تعیین کنند تا سیگنال‌ها برای چراغ‌های یادشده ارسال شده و در نهایت مسیر برف‌روبی مشخص شود. در ادامه نیازی به دخالت افراد نیست و برف‌روبی به طور خودکار انجام می‌شود.

نکته مهم این است که مسیر مشخص شده برف‌روبی نباید یک شکل هندسی دقیق داشته باشد. یک اپلیکیشن اندرویدی یا آی او اس برای تنظیم دستی مسیر برف‌روبی در نظر گرفته شده است. همچنین می‌توان به صورت آنی و لحظه به لحظه مسیر برف‌روبی را با استفاده از یک دسته کنترل بی سیم تغییر داد.

این ربات ۱۹۹۹ دلار قیمت دارد و بسته به سطح حرکتی خود از یک خراش دهنده سطح یا برس چرخان برای کنار زدن برف استفاده می‌کند. این ربات می‌تواند برف را تا فاصله ۳.۷ متری پرتاب کند و حداکثر ارتفاع برفی که این ربات در آن قادر به فعالیت است ۳۰۵ میلیمتر است. سرعت حرکت این ربات هم ۰.۴ متر در ثانیه است.

ربات یادشده از حسگرهای لیدار برای شناسایی موانع استفاده کرده و با شارژ کامل باتری برای ۱.۵ تا حداکثر دو ساعت قابل استفاده است. این ربات ۶۵ کیلوگرم وزن دارد و به صورت ضدآب طراحی شده است.

کد خبر 5383495

منبع: مهر

کلیدواژه: ربات برف روبی رباتیک همراه اول نمایشگاه ایران تله کام ایرانسل تحقیقات علمی حاکمیت سایبری پارک علم و فناوری شرکت مخابرات ایران فناوری اطلاعات نوآوری فیس بوک کسب و کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اینترنت آمازون برف روبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل

شرکت «اپن‌ای‌آی» در حال راه اندازی ویژگی جدیدی برای ربات «چت‌جی‌پی‌تی» است تا یک محصول جستجو به عنوان رقیب گوگل معرفی کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اپن‌ای‌آی در حال توسعه قابلیتی برای چت‌جی‌پی‌تی است که می‌تواند در وب جستجو و منابع را در نتایج آن ذکر کند. در صورت پیاده سازی این ویژگی به عنوان رقیبی برای شرکت گوگل خواهد بود.

این ویژگی به کاربران امکان می‌دهد سؤالی از چت‌جی‌پی‌تی بپرسند و پاسخ‌هایی را دریافت کنند که از جزئیات وب با استناد به منابعی مانند ورودی‌های ویکی‌پدیا و مطالب سایت‌ها هستند.

یکی از نسخه‌های این محصول همچنین از تصاویر در کنار پاسخ‌های کتبی به سوالات، استفاده می‌کند. برای مثال، اگر کاربری از بپرسد که چگونه یک دستگیره در را عوض کند، نتایج ممکن است شامل یک نمودار برای نشان دادن نحوه کار باشد.
منابع همچنین گفته‌اند که اپن‌ای‌آی به شدت در تلاش است تا برخی کارمندان گوگل را جذب کند.

اپن‌ای‌آی برای گسترش قابلیت‌های ربات معروف خود تحت فشار رقبای زیادی قرار دارد. به طوری‌که موتور جستجوی محاوره‌ای Perplexity با ارائه یک موتور جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی که بر دقت و استنادات تأکید دارد، محبوبیت و ارزش ۱ میلیارد دلاری به دست آورده است. همچنین انتظار می‌رود گوگل آخرین برنامه‌های مدل هوش مصنوعی جمنای خود را در رویداد سالانه I/O هفته آینده نشان دهد.

کد خبر 751751

دیگر خبرها

  • «چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل
  • ربات حلزونی که مثل تانک حرکت می‌کند
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • ربات انسان‌نمای چری که در آینده به ایران می‌آید/ عکس
  • وقتی هوش طبیعی حشرات به کمک ربات‌ها می‌آید
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • ربات اپتیموس در کارخانه تسلا مشغول به کار شد
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد