Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای شهر تهران در مورد ارائه آخرین گزارش کمیته ویژه تابلوهای مزین به نام شهدا، تاثیر افزایش نرخ بنزین در حمل و نقل عمومی، حواشی قطع برق «بام لند»، خسارت‌های شهرداری در حوادث اخیر توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، علی اعطا صبح امروز در نشست خبری خود با بیان اینکه یکشنبه هفته آینده در جلسه شورای شهر به مناسبت هفته بسیج سردار یزدی فرمانده سپاه پاسداران تهران بزرگ مهمان شورا هستند، گفت: در این جلسه ارایه گزارش کمیته ویژه تابلوهای مزین به نام شهدا نیز در دستورکار شورا قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه چندی پیش این گزارش تحویل هیات رئیسه شد اما به دلیل قطعی اینترنت احتمال می‌دادیم که اطلاع رسانی شایسته‌ای در این خصوص انجام نشود و به همین دلیل درخواست تعویق ارائه گزارش را مطرح کردیم، گفت: نتایج بررسی‌های کمیته که بر اساس یک کار جدی و عینی انجام شده مشخص است و در صحن شورای شهر قرائت می‌شود اما به دلیل محتوای آن تا قبل از قرائت در صحن شورا، گزارش محرمانه خواهد بود اما بعد از قرائت جزئیات این گزارش را در اختیار رسانه‌ها و دستگاه‌های مختلف قرار خواهیم داد.

وی همچنین در مورد فعالیت کمیسیون تلفیق با بیان اینکه در شورای شهر تصمیم گرفته شد که در مدت زمان باقیمانده از شورای شهر تهران نگاه اولویت محور به مسائل شهری داشته باشیم، گفت: بر همین اساس از همه کمیسیون‌های شورای شهر درخواست شده است که اولویت‌های خود را بر اساس برنامه سوم ارائه کنند تا اولویت‌های مدیریت شهری تا سال 1400 مشخص شود که جلسات زیادی در این زمینه برگزار شد که لیست اولویت‌ها تقریبا نهایی و حتی پروژه‌هایی نیز تعریف شده است.

وی با بیان اینکه این اولویت‌ها در راستای بودجه و برنامه سوم تدوین خواهد شد، گفت: حتی امشب نیز جلسه غیررسمی به دعوت حناچی داریم تا در مورد این موضوع صحبت شود.

گلایه شورا از  تعلل شهرداری در اصلاح ساختار

به گزارش ایسنا، سخنگوی شورای شهر در ادامه با بیان اینکه بحث اصلاح ساختار یکی از مصوبات شورای شهر است که همه اعضا از این مصوبه دفاع خواهند کرد، گفت: البته این گلایه مندی از شهرداری وجود دارد که چرا در ارسال لایحه ساختار تعلل داشته است؟ می‌دانستند که این اقدام کار سختی است اما بالاخره یک تکلیف برای شهرداری است و دلایل و بهانه‌های مختلفی را که برای به تعویق انداختن لایحه می‌آورند پذیرفتنی نیست و قویا از آنها می‌خواهیم که این لایحه را ارسال کنند.

وی افزود: البته اگر شهرداری این لایحه را ارسال نکند ما می‌توانیم همان محتوا را به صورت طرح به شورا بیاوریم اما مناسب است که خود شهرداری لایحه اصلاح ساختار را زودتر به شورا ارسال کند.

مطالبه 40 هزار میلیارد تومانی حمل و نقل عمومی کشور از دولت

اعطا در ادامه با اشاره به بحث افزایش نرخ بنزین گفت: طبیعی است که با افزایش نرخ بنزین فشار بر روی حمل و نقل عمومی اعم از مترو و اتوبوس بالا رود و این مسئله در تهران و سایر کلانشهرها خود را بیشتر نشان می‌دهد و این در حالیست که ظرفیت حمل و نقل نیز محدود است و توقع این بود وقتی نرخ بنزین افزایش می‌یابد. بخشی از این درآمد به توسعه حمل و نقل عمومی داده شود اما متاسفانه از گذشته تا کنون به هیچ وجه مبلغی به حمل و نقل عمومی اختصاص نیافته در حالیکه از این محل سالانه 4000 میلیارد تومان می‌بایست به توسعه حمل و نقل به همه شهرها داده می‌شد و اما ندادند و حالا 40 هزار میلیارد تومان حوزه حمل و نقل عمومی کشور مطالبه دارد که هنوز مبلغی اختصاص داده نشده است.

وی با بیان اینکه اخیرا محسن هاشمی به همراه جمالی نژاد (رئیس سازمان شهرداری‌ها) دیداری با معاون اول داشتند و از این موضوع گلایه کردند گفت: در این جلسه عنوان شد حالا که سهم حمل و نقل عمومی از محل بهینه سازی مصرف سوخت پرداخت نشده حداقل دو مصوبه شورای اقتصاد که در حوزه مترو و اتوبوس است و دو سال معطل مانده، عملیاتی شود که در این راستا جلساتی نیز در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

وی با بیان اینکه اگر حمل و نقل عمومی دچار خدشه شود بیشترین فشار را بر روی قشری وارد می‌شود که درآمد کمتری دارند گفت:‌ از سران سه قوه درخواست داریم با اختیار ویژه جلسات هماهنگی سران سه قوه به حمل و نقل عمومی کمک کنند.

اعطا همچنین در مورد لایحه تعیین تکلیف وضعیت شوراهای معماری مناطق با بیان اینکه این طرح در نوبت صحن قرار دارد گفت: البته در شهرداری نگرانی‌هایی وجود دارد که چرا شورا با جدیت این موضوع را پیگیری می‌کند و کسانی این موضوع را مطرح  می‌کنند که اگر این طرح تصویب شود مشکلاتی را برای شهر ایجاد می‌کند اما این طرح گام مهمی در راستای جلوگیری از شهر فروشی است.

حواشی و موضوعات «بام‌لند» قابل اغماض نیست

همچنین در ادامه اعطا در خصوص شایعه قطع برق «بام‌لند»، گفت: در رابطه با «بام‌لند» ما نیز این موضوع را شنیدیم که برقش قطع شده اما بررسی کارشناسان نشان داد که این موضوع صحت ندارد اما موضوع بام لند قرارداد شهرداری با بخش خصوصی است که مسائلی دارد و حالا به نقطه‌ای رسیده که این موضوع در اداره کل حقوقی مطرح شده است و به نظر می‌رسد در راستای پیگیری حق و حقوق شهر و شهروندان می‌بایست به آن رسیدگی شود. هر چند که بخش خصوصی در حال بهره برداری از آن است اما باید اشکالات آن بررسی شود و همچنین بررسی شود که آیا این اقدام بر اساس قانون بوده یا خیر؟ آیا این مجموعه تخلفاتی داشته؟ اما بررسی اجمالی نشان داده که فعالیت این مجموعه قابل بحث است و حتما باید بررسی شود و موضوعی نیست که با اغماض از آن گذشت هر چند مسائل اینچنینی که مطرح می‌شود حواشی برای آن ایجاد می‌شود.

خسارات حوادث اخیر تهران در حال محاسبه است

اعطا همچنین در مورد خسارات حوادث اخیر تهران گفت: شهرداری 707 ساختمان اداری در شهر دارد که ساختمان مناطق، نواحی و ... است و آماری که ما از بخش مربوطه دریافت کرده‌ایم نشان می‌دهد که ساختمان‌های 10 ناحیه که مربوط به پنج منطقه هستند در سطوح مختلف آسیب دیده اند اما میزان برآورد مالی در حال بررسی است و هنوز عددریالی محاسبه نشده است و در حال بررسی هستند ضمن آنکه برخی تجهیزات و ماشین آلات یک الی دو منطقه نیز دچار خسارت شده است.

وی همچنین در مورد چرایی تعیین اولویت‌های شهرداری با بیان اینکه احساس می‌کنیم که اولویت‌های برخی معاونین با اولویت‌های شورا همسو نیست، گفت: ما برنامه سوم و سند بودجه مصوب داریم و باید بر اساس آن کار کرد و شورا به این جمع‌بندی رسید که اگر بر روی اولویت‌ها تمرکز داشته باشیم می‌توانیم با تفاهم شهرداری، کار را پیش ببریم. البته حناچی نگرانی را مطرح کردند که آیا مواردی که شورا مطرح می‌کند چیزی غیر از برنامه است؟ که باید بگوییم این اولویت‌ها در امتداد برنامه است و اگر با شهرداری به تفاهم برسیم معاونت‌ها دیگر اجازه نخواهند داشت کاری غیر از آن انجام دهند.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه هنوز در مورد اولویت‌ها به جمع‌بندی نهایی نرسیدیم گفت: اما به عنوان مثال در حوزه معماری و شهرسازی به مسئله مجتمع‌های ایستگاهی در راستای تامین منابع مالی مترو به جمع‌بندی رسیدیم و احتمالا در 12 منطقه این مجتمع‌ها ساخته می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا گزارشات مهم شهرداری به جای گزارش در صحن، در جلسه هم اندیشی مطرح می‌شود، گفت: من قبول دارم که برخی گزارشات به جای آنکه به مردم داده شود به اعضای شورا ارائه می‌شود و ما نیز در این خصوص سوال داریم و برخی دوستانمان نیز انتقاد می‌کنند اما تلاشمان این بود که این موضوع حل و فصل شود.

سرانجام پرونده تخلفات ایرانمال، پالادیوم و برج مجاور دریاچه

اعطا در خصوص برخورد سلیقه‌ای با تخلفات همچون ایرانمال، پالادیوم و برج مجاور دریاچه گفت: در رابطه با ایرانمال رای کمیسیون ماده 100 صادر و جریمه نقدی نیز پرداخت شده است. در مورد پالادیوم نیز باید بگویم که این پرونده نیز رای قلع و قمع دارد چرا که تجاوز غیر مجاز به معبر عمومی داشته است اما در برخی پرونده‌ها ممکن است مالک برای ابطال رای کمیسیون ماده 100، به دیوان عدالت شکایت کند و این مسئله پروسه اجرای حکم را به تعویق می‌اندازد اما در مورد برج مجاور دریاچه چیتگر که در تیر ماه در مورد آن تذکر دادم باید بگویم این ساختمان 21 طبقه محصول مصوبه شورای معماری مناطق بوده و حالا هر دو سه هفته یک بار هاشمی به شهرداری نامه می‌نویسد که چرا پاسخ تذکر تیر ماه مرا در مورد برج مجاور دریاچه چیتگر نمی‌دهند که البته ما در ادامه پیگیری از طریق بازنگری در طرح تفصیلی اقدام خواهیم کرد.

غافلگیری شهرداری در روز برفی تهران

وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص روز برفی تهران و عملکرد شهرداری تهران، گفت: شورا در مورد عملکرد شهرداری در روز برفی تذکر جدی به شهرداری داد و عدم آمادگی شهرداری محسوس بود و آنها غافلگیر شدند و دوستان شهرداری عدم آمادگی را به عدم انتظار بارش چنین برفی ربط دادند که با این حال این موضوعات قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داد که قرارداد شهرداری با پیمانکاران در حوزه برف روبی به موقع منعقد نشده بود گفت: شهرداری به دلیل کاهش اعتبارات مناطق در فراخوان پیمانکاران برف روب به مشکل برخورده بود به گونه‌ای که موفق نشده بود که با پیمانکاران زیادی قرارداد منعقد کند و برخی از مناطق نیز که پیمانکار داشتند به موقع مجهز نشدند. به گونه‌ای که یکی از شهرداران مناطق به من گفت: سال گذشته اعتبار پیمانکاران برف روب 10 میلیارد تومان بود اما امسال به جای آنکه افزایش یابد به پنج میلیارد و 800 میلیون تومان رسیده و وقتی فراخوان جذب پیمانکار دادند تعداد کمی مایل به شرکت در این فراخوان شدند.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه در زمان برف روبی برخی مناطق صرفا متکی به نیروهای خود بودند گفت: اطلاع دارم که در نوبت اولی که فراخوان برای جذب پیمانکار برف روب داده می‌شود تعداد کمی موفق به انعقاد قرارداد می‌شوند اما این نکته را نیز نادیده نگیرید که در یکی دو روز اول ترافیک شهر تهران صرفا به علت برف نبود.

وی با بیان اینکه روز یکشنبه حناچی سرزده به جلسه هم اندیشی آمد، گفت: با پیگیری دو کمیسیون شورا حالا این اطمینان حاصل شده که مشکلات رفع شده است و پیمانکاران فعال شده‌اند و امیدوارم مشکل دیگری رخ ندهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت باغ پرندگان و نامه نگاری مبهم شهردار منطقه به محیط زیست در مورد وضعیت پرندگان گفت: این موضوع را شنیده‌ام اما اجازه دهید بررسی کنم و بعد در این زمینه پاسخ دهم.

مسئولیت تعیین محل برای تجمعات با شورای تامین استان است

وی همچنین در خصوص سرانجام تعیین مکانی برای تجمعات گفت: بعد از اتفاقات دیماه 96 شورای شهر مصوبه‌ای در خصوص تعیین محل‌های تجمع داشت که این مصوبه در هیات تطبیق رد شد و در شهریور ماه سال 97 نیز هیات دولت در این خصوص مصوبه‌ای داشت که شهریور امسال این موضوع نیز به استناد اصل 27 قانون اساسی و ماده 1 قانون احزاب در دیوان عدالت اداری رد شد.

وی با بیان اینکه مسئولیت تعیین محل برای تجمعات و اعتراضات با شورای تامین استان است، گفت: شورای شهر می‌تواند در تامین مکان‌ها با شورای تامین همکاری کند.

سرانجام تحقیق و تفحص از روزنامه همشهری

اعطا همچنین در خصوص سرانجام تحقیق و تفحص از روزنامه همشهری با بیان اینکه لزومی ندارد همه گزارش‌های تحقیق و تفحص به دستگاه قضا برود گفت: البته گزارش تحقیق و تفحص از همشهری بعد از قرائت در صحن شورا توسط یک تیم حقوقی در حال بررسی بود که این بررسی به اتمام رسیده است اما اینکه این کمیته حقوقی به چه نتیجه‌ای رسیده‌اند که آیا متن به قوه قضائیه ارسال شوند یا نه؟ اطلاع دقیقی ندارم و البته انتشار برخی گزارش‌های تحقیق و تفحص نیز برای آگاهی افکار عمومی است.

وی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا گزارش عملکرد شهرداری در سیل امسال به شورای شهر تحویل داده نشد، گفت: این گزارش به شورای شهر ارسال شده است اما در پروسه قرار گرفتن در نوبت صحن قرار دارد و امیدواریم مجددا در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران شهرداري تهران بارش برف ایران مال اعتراض قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در جلسه بررسی موانع و مشکلات پروژه راه آهن استان گفت: مسیر راه آهن در حوزه سرزمینی خراسان جنوبی در ۱۵ قطعه تعریف شده که اکنون در ۱۳ قطعه آن پیمانکاران در حال فعالیت هستند و طرح پیشرفت مناسبی دارد.

وی افزود: برخی مشکلات پیمانکاران نباید روند اجرای پروژه راه آهن در حوزه سرزمینی استان را کُند کند از جمله به دلیل نبود سوخت کافی نباید قطعات مختلف راه آهن بخوابد و باید سوخت مورد نیاز همه پیمانکاران تامین شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: تامین سوخت و آب، مواد معدنی، ابلاغ نقشه‌ها و قرارداد‌ها و تامین اجتماعی از مشکلات پیمانکاران استان است که این مشکلات به صورت موردی در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به پیگیری مستمر تامین منابع مالی و رفع مشکلات پیمانکاران پروژه ریلی خراسان جنوبی توسط استاندار از وزارتخانه‌های متولی در مرکز کشور تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم برخی موانع پروژه را رفع کنیم تا پیمانکاران بدون هیچ دغدغه‌ای فعالیت عمرانی خود را پیش ببرند.

عباس‌زاده گفت: انتظار است با شروع پروژه توسط پیمانکاران مسائل و مشکلات مختلف آنان حل شود و اگر این اقدام صورت نگیرد ممکن است پیمانکاران دچار مشکل شوند لذا به صورت موقت مشکلات پیمانکاران در حال رفع است، اما برای ضمانت پایدار جلسات مختلفی برای رفع مشکلات خواهیم داشت.

وی ادامه داد: اجرای هیچ یک از قطعات راه آهن معطل حل این مشکلات نیست و روند کار‌های عمرانی دنبال می‌شود، مشکلات به صورت موردی در حال رفع است، اما باید سامانه نظام‌مند برای تامین نیاز‌های مختلف پیمانکاران از جمله سوخت و آب تدوین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: ما می‌خواهیم با رفع مشکلات و موانع، اجرای پروژه را در زمان مقرر تضمین کنیم و باید در ۲ سال آینده زیرسازی راه آهن خراسان جنوبی به اتمام برسد.

وی پیمانکاران را نمایندگان دولت برای اجرای این طرح زیربنایی معرفی کرد و گفت: باید نیاز سوخت پیمانکاران را تامین کنیم تا روند اجرای قطعات کُند نشود.

عباس‌زاده عنوان کرد: منابع مالی ساخت راه آهن خراسان جنوبی با فروش سه محموله نفتی تامین شده و با توجه به شیوه جدید تامین مالی راه آهن از محل تهاتر دغدغه‌ای برای تامین منابع مالی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • بهار متفاوت بازار اجاره؟
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • تداوم ورود موتورسیکلت‌‌ به داخل پیاده‌راه فردوسی سنندج ‌
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!